Website laten maken

Op zoek naar iemand die u kan helpen aan een professionele website? Of wilt u uw huidige website flink onder handen laten nemen? Online Exposure staat voor u klaar. Wij bouwen uw website snel, voordelig en geheel professioneel.

Een team van designers en online marketeers staat voor u klaar.

Wat u van ons kunt verwachten:

Compleet nieuwe website of redesign
Design op maat, eventueel inclusief logo en huisstijl
Een eigen beheersysteem (CMS)
Onbeperkte uitbreidings- en optimalisatiemogelijkheden

Nieuwe website
Een website is het online vistitekaartje van een bedrijf, u wilt dan ook dat u professioneel overkomt en dit ook terugziet in de website. Online Exposure vertaalt uw doelen, doelgroepen en producten naar een gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling die uw bedrijf online zou moeten hebben.

Design
Logo’s en huisstijlen zijn niet gemakkelijk samen te stellen, en wat te doen met een verouderd logo? Bij Online Exposure helpen wij u graag een nieuwe huisstijl te ontwikkelen of uw huidige logo en huisstijl te vertalen naar de tegenwoordige tijd.

Beheersysteem (CMS)
U kunt uw website gemakkelijk zelf bijhouden en bewerken door middel van een zeer gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Op deze manier kunt u kosten besparen op kleine aanpassingen aan uw site. Zo kost het u helemaal niets om zelf teksten te plaatsen.

Uitbreiding en optimalisatie
Met behulp van het CMS is het voor u gemakkelijk zelf de website te optimaliseren tot een zoekmachine vriendelijke website. Dit is nuttig zodat u in de niet betaalde zoekresultaten beter gevonden wordt. Zo kunt u zelf de titel en meta teksten van uw pagina’s aanmaken of aanpassen. Bij Online Exposure ondersteunen en adviseren wij u graag in deze optimalisatieslagen.

Laat uw website professioneel opzetten voor online succes, vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan op: aanvraag »

Website laten maken
Website optimalisatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.